Sieraden

Sieraden Veel keuze en variatie Sieraden Veel keuze en variatie Sieraden Veel keuze en variatie

JEWELRY AT ADORAE

Spinning a combination for every occasion

Hoezo de trend volgen? Creëer je eigen stijl met Spinning Jewelry! Stel zelf je armband, collier, ring of oorhangers samen uit de tientallen unieke ornamenten van goud, zilver en andere prachtige materialen. Adorae in Oegstgeest heeft alles in huis en kan je natuurlijk ook uitgebreid adviseren en inspireren. Met Spinning Jewelry is jouw sieraad echt helemaal jij!

My iMenso is hot and in silver

Het gaat allemaal om een zilveren medaillon (hanger) die aan twee kanten open is en ook aan twee kanten gedragen kan worden. De medaillon kan eenvoudig worden geopend en vervolgens kunt U Uw insignia in het medaillon doen. De insignia (Latijn voor embleem, symbool) is Uw “persoonlijke noot” in de hanger en is leverbaar in half-edelsteen, agaat camee, zilveren gravure munt, zilveren fantasie coin, dubbele glas plaatjes om iets tussen te doen en er gaat nog veel meer volgen. U zult verteld staan wat voor mooie en leuke combinaties U met de insignia’s kan maken. De medaillon is leverbaar in twee maten waarbij de binnenmaat 24mm en 33mm is. De 24mm medaillon is ook geschikt om aan de bedelarmband van iMenso te doen. Ook is het medaillon leverbaar met of zonder een rand gezet met zirkonia’s. De zilveren medaillon is leverbaar in rhodium-plated (zilver kleur), gold-plated en rosé gold-plated. In opvolging van de vele sieradensystemen, die we laatste jaren hebben gekend, waarbij de sieraden kunnen worden veranderd is er nu met MY iMenso ook een mooi systeem voor de hangers. MY iMenso is hierin de enige, tot dusver, die uitsluitend met 925 zilver en met natuurlijke stenen werkt. Daarmee onderscheidt MY iMenso zich direct van alle vergelijkbare systemen en uiteraard ook door de zéér aparte insignia’s.

Z3UZ – Live life to the fullest and just be you

Z3UZ (lees zeus) heeft mooie en stoere armbanden, colliers en andere accessoires voor hem en haar. De meeste armbanden worden in 4 maten geleverd, dus Uw maat is er altijd bij. Bent U op zoek naar vernieuwend sieraad bezoek dan onze winkel. Kom, voel en proef waar Z3UZ voor staat en wat ons motto is.