Over ons

WIE ZIJN WIJ

Persoonlijke stijl, persoonlijke sieraden, persoonlijk advies.
Bij Adorae juweliers bent u aan het goede adres!

Iedereen is uniek, en  heeft zijn eigen unieke smaak. Ook in sieraden. Want een sieraad is niet zo maar iets. Vaak heeft het een emotionele lading en een betekenis. Bij Adorae juweliers begrijpen wij dat, en daarom helpen wij u graag bij het vinden van úw persoonlijke stijl, en adviseren u over wat bij ú past.

Daartoe hebben wij de juiste collectie, want Adorae is gespecialiseerd in verwisselbare sieraden van topmerken als het stijlvolle Charlotte, het speelse Trollbeads, de levendige inspiratie van Christina Jewelry en de exclusieve verfijning van My Imenso. Hiermee creëert u, eventueel met hulp van ons, uw eigen unieke sieraad, waar u zélf de betekenis aan geeft. Bovendien kunt u in de loop van de tijd zo uw eigen collectie opbouwen!

 

 

 

 

Bij Adorae vindt u echte sieraden van goud en zilver, voor ieder budget vindt u bij ons al iets leuks. ringen, oorbellen, colliers of armbanden van bekende collecties als Esprit en Zinzi, de stijlvolle, karakteristieke schatten van Rabinovich, of de stoere legendarische zilveren  collectie van Z3UZ. Maar ook handgemaakte sieraden die volledig naar uw wens of naar uw ontwerp kunnen worden gemaakt door onze meester goudsmid. We helpen u graag bij het uitwerken van uw ideeën en geven vooraf een helder inzicht in de kosten. Want onze wens is dat ú blij en tevreden de winkel uit gaat!

Kom gerust eens langs om kennis te maken met ons en met onze bijzondere collectie!