Horloges

Citizen Eco-Drive One Bekijk het Precisie uurwerk hier Rolf Cremer Design horloges Rolf Cremer Design horloges

ONZE HORLOGES

Wat de horloges van Rolf Cremer onderscheidt

De horloges van Rolf Cremer inspireren gelukkige mensen die van iets bijzonders houden, kenmerken zich door het bijzondere design en (in veel gevallen) de veelkleurigheden die misschien ook graag verschillende horloges bezitten. De inspiratie van Rolf Cremer lijkt onuitputtelijk, maar zijn series horloges zijn allemaal gelimiteerd. Het Rolf Cremer horloge heeft een speciale en onmiskenbare signatuur met betrekking tot de ontwerptaal en het kleurenschema. Stilistische elementen van het heldere Scandinavische design worden gecombineerd met kleurrijke, zelfs speelse elementen. Klassieke kleuren van de horloges zijn zwart en rood, aangevuld met een zelfverzekerde selectie van actuele kleuren als een eerbetoon aan de tijdgeest.

Rolf Cremer-horloges dragen een speciale en unieke signatuur in termen van hun ontwerpvocabulaire en kleurenschema. Het ontwerp is discreet, tijdloos en geen slaaf van mode: rechtlijnig, functioneel en minimalistisch. Deze stilistische elementen van uitgesproken Scandinavisch design worden gecombineerd met kleurrijke en ook speelse elementen. De klassieke kleuren van het horloge zijn zwart en rood, aangevuld met een zelfbewuste selectie eigentijdse kleuren als eerbetoon aan de tijdgeest. Het modellenassortiment is zeer breed – van minimalistisch tot tijdloos elegant, tot en met krachtig en experimenteel.

Mensen die graag hun levenshouding tonen door een chique horloge te dragen. Vrijwel alle horloges zijn gemaakt van roestvrij staal met een horlogeband van kwaliteitsleer. Het modellenassortiment is erg breed: van minimalistisch tot tijdloos, elegant tot moedig en experimenteel. Wij hebben ons assortiment van de horloges zorgvuldig samengesteld voor u.

Een dameshorloge van Rolf Cremer staat voor:

  • Onafhankelijk, onderscheidend ontwerp vol levenskwaliteit en dynamiek
  • Sensualiteit en persoonlijke levenshouding
  • Gedurfde en experimentele vormen
  • Sterke kleuren en karakter
  • Tijdloosheid en mode-onafhankelijkheid
  • Levensduur en duurzaamheid
  • Scandinavisch helder ontwerp

Onze overige collectie horloges bestaan onder meer uit de volgende merken:

Horlogebatterijen worden in eigen atelier vervangen, in de meeste gevallen klaar terwijl u  wacht “of een boodschap doet”.